Voor het ontwerp en bouwbegeleiding van de bekisting van uw bouwproject kunt u altijd terecht bij Vogels c.u.. Onze medewerkers hebben kennis van zeer veel bekistings- ondersteunings- en steigersystemen. Juist in situaties waar anderen ophouden, ziet Vogels c.u. de uitdaging om door te gaan. Wij berekenen en ontwerpen hulpconstructies in hout, staal, beton en nog veel meer. Stabiliteitscriteria staan bij het ontwerp hoog in het vaandel. Zo staat u altijd veilig en stabiel op een bekisting. Dit kan veel gevaarlijke situaties voorkomen. Vogels c.u. kijkt desgewenst verder dan de toepassing van een product en analyseert een situatie als totaal.

Groot genoeg om capaciteit te leveren

Uw adviseur tijdens de uitvoering

Klein genoeg om persoonlijk te blijven

Groot genoeg om capaciteit te leveren

Uw adviseur tijdens de uitvoering

Klein genoeg om persoonlijk te blijven

Hulp nodig bij de bekisting van uw bouwproject?

Het technische ingenieursbureau Vogels c.u. is dé oplossing voor eventuele problemen bij de bekisting van betonvormen. Voorbeelden van grote bekisting projecten waar wij bij hebben geholpen:

  • West Randweg Amsterdam
  • Colorado viaduct Maasvlakte
  • Brug stroomkanaal, Lemmer
  • Brug Zuidkade A4 – Delft-Schiedam

Daarnaast kunt u ook onze expertise inschakelen bij tijdelijke bouwconstructies van bijvoorbeeld  evenementen. Veel openlucht evenementen moeten allemaal van een tijdelijke bouwconstructies worden voorzien. Vogels c.u. is op dat gebied de absolute nummer één.

Mogelijkheden voor uw bedrijf

U wilt graag een impressie hebben van onze werkzaamheden? Dat kan! Op onze site zijn veel foto’s te vinden van onze projecten. Zo kunt krijgt u een visueel beeld van de werkzaamheden die wij ook voor uw evenement of nieuwbouwproject kunnen uitvoeren. Bel ons daarom meteen op het telefoonnummer 0492-664004 voor meer informatie over onze uitgebreide dienstenaanbod.