Bekisting bouw

Een professionele bekisting voor de bouw

Voor het ontwerp en de bouwbegeleiding van een bekisting voor de bouw, kunt u altijd terecht bij TCA Vogels. Onze medewerkers hebben kennis van zeer veel bekistings-, ondersteunings- en steigersystemen. Juist in situaties waar anderen ophouden, ziet TCA Vogels de uitdaging om door te gaan. Bij het produceren van een bekisting regelen we niet alleen de bouw, maar ook de berekening en tekening én voorzien we u van advies. U kunt kiezen voor hulpconstructies van hout, staal, beton en nog veel meer. Stabiliteitscriteria staan bij het ontwerp hoog in het vaandel. Zo staat u altijd veilig en stabiel op een bekisting bij uw project in de bouw. Dit kan veel gevaarlijke situaties voorkomen. TCA Vogels levert dan ook niet alleen een product aan, maar analyseert ook de situatie.

Groot genoeg om capaciteit te leveren

Uw adviseur tijdens de uitvoering

Klein genoeg om persoonlijk te blijven

Groot genoeg om capaciteit te leveren

Uw adviseur tijdens de uitvoering

Klein genoeg om persoonlijk te blijven

Een bekisting: wij regelen de bouw voor u

Het technische ingenieursbureau TCA Vogels is dé oplossing voor eventuele problemen bij de bekisting van betonvormen. Een bekisting is een vorm of mal die vaak wordt gebruikt als er beton moet worden gestort. De bekisting is de begrenzing voor het beton. We hebben al veel ervaring op het gebied van bekistingen. Enkele grote bekistingsprojecten die we hebben uitgevoerd zijn:

  • West Randweg Amsterdam
  • Colorado viaduct Maasvlakte
  • Brug stroomkanaal, Lemmer
  • Brug Zuidkade A4 – Delft-Schiedam

Bij al onze projecten leveren we een totaalpakket. Zo regelen we bij een bekisting niet alleen de bouw, maar ook de tekening en berekening en we geven deskundig advies. Daarnaast kunt u ook onze expertise inschakelen bij tijdelijke bouwconstructies van bijvoorbeeld evenementen. Veel openluchtevenementen moeten van tijdelijke bouwconstructies worden voorzien. TCA Vogels is op dat gebied de absolute nummer één.

Onze deskundige werkwijze

Doordat wij marktleider zijn op het gebied van hulpconstructies zijn wij actief in diverse branches. Of het nu gaat om de industrie-, bouw- of evenementenbranche; wij staan voor u klaar. We gaan deskundig te werk wat betekent dat we eerst met u in gesprek gaan om uw wensen af te stemmen. Bij het maken van een bekisting gaan we daarna van start met de tekening, gevolgd door de berekening en daarna de bouw van het product. Weet u niet precies welke bekisting u nodig heeft? Dan geven we u graag deskundig advies.

Informeer naar de mogelijkheden

Wilt u een impressie van onze werkzaamheden? Bekijk dan eens onze website. Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Bel ons dan op 0492 – 66 40 04 om de mogelijkheden te bespreken. Wanneer u ons inschakelt voor een bekisting regelen we niet alleen de bouw, tekening en berekening, maar krijgt u ook passend advies. Aan de hand van uw situatie bekijken wat u nodig heeft.