Bekisting bouw

 

Home » Bouw » Bekisting bouw

 

Een professionele bekisting voor de bouw

Bent u op zoek naar bekisting voor de bouw? Vogels Constructeur Uitvoering uit Helmond staat voor u klaar om een bekisting voor beton te berekenen. Onze medewerkers hebben kennis van zeer veel bekistings-, ondersteunings- en steigersystemen. Juist in situaties waar anderen ophouden, zien wij de uitdaging om door te gaan. Bij het produceren van een bekisting regelen we niet alleen de bouw, maar ook de berekening en tekening én voorzien we u van advies. U kiest voor hulpconstructies van hout, staal, beton en nog veel meer. Stabiliteitscriteria staan bij het ontwerp hoog in het vaandel. Zo staat u altijd veilig en stabiel op een bekisting bij uw project in de bouw, waarmee u veel gevaarlijke situaties voorkomt. Wij leveren niet alleen een product aan, maar analyseren ook de situatie door de bekisting voor beton uitgebreid te berekenen middels een allesomvattende berekening.

Groot genoeg om capaciteit te leveren

Uw adviseur tijdens de uitvoering

Klein genoeg om persoonlijk te blijven

Groot genoeg om capaciteit te leveren

Uw adviseur tijdens de uitvoering

Klein genoeg om persoonlijk te blijven

Een bekisting: wij regelen de bouw voor u

Het technische ingenieursbureau Vogels Constructeur Uitvoering is dé oplossing voor eventuele problemen bij de engineering van bekisting. Een bekisting is een vorm of mal die vaak wordt gebruikt als er beton moet worden gestort. De bekisting dient als de begrenzing voor het beton als ondersteuning voor de betonbouw. We hebben veel ervaring met het berekenen van bekisting voor beton. Enkele grote bekistingsprojecten die we hebben uitgevoerd zijn:

  • West Randweg Amsterdam
  • Colorado viaduct Maasvlakte
  • Brug stroomkanaal, Lemmer
  • Brug Zuidkade A4 – Delft-Schiedam

Wij leveren te allen tijde een totaalpakket. Zo regelen we bij een bekisting niet alleen het deskundige advies, maar ook de tekening en berekening.  Daarnaast schakelt u ook onze expertise in bij tijdelijke constructies tijdens bijvoorbeeld evenementenbouw. Veel evenementen moeten van tijdelijke bouwconstructies worden voorzien. Wij zijn op dat gebied de absolute nummer één en staan dus niet alleen voor u klaar voor het berekenen van bekisting voor beton.

Onze deskundige werkwijze

Doordat wij marktleider zijn op het gebied van hulpconstructies zijn wij actief in diverse branches. Of het nu gaat om de industrie-, bouw- of evenementenbranche; wij staan voor u klaar. We gaan deskundig te werk: dit begint tijdens een gesprek met u om uw wensen af te stemmen. Bij het maken van een bekisting gaan we daarna van start met de tekening, gevolgd door de berekening en daarna de bouw van het product. Indien gewenst staan wij ook voor u klaar met een uitgebreide keuring van de bekisting. Weet u niet precies welke bekisting u nodig heeft? Dan geven we u graag deskundig advies door de bekisting van beton te berekenen.

Informeer naar de mogelijkheden

Wilt u een impressie van onze werkzaamheden? Kijk dan eens verder op onze website. Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0492 – 66 40 04 of door een e-mail te sturen naar info@vogelscu.nl. Wanneer u ons inschakelt voor een bekisting regelen we niet alleen de bouw, tekening en berekening, maar krijgt u ook passend advies. Aan de hand van uw situatie bekijken wat u nodig heeft.

Vogels Constructeur Uitvoering