Off-shore

 

Home » Industrie » Offshore steigerconstructies

 

Offshore werkzaamheden vragen om bijzondere, vaak hangende, steigerconstructies. Constructies op open zee staan namelijk onder invloed van bijzondere weersomstandigheden. Onderhoud van deze constructies is dus regelmatig nodig. Vogels Constructeur Uitvoering uit Helmond realiseert offshore steigerconstructies waarmee u deze werkzaamheden op een veilige manier uit kunt voeren. Lees verder en ontdek de uiteenlopende mogelijkheden van onze service, als marktleider op het gebied van tijdelijke constructies.

Offshore steigerconstructies worden nauwkeurig berekend

Offshore steigerconstructies zijn mogelijk dankzij een digitale uitwisseling van gegevens via compacte, duidelijke tekeningen en standaardformulieren. Deze documenten worden opgesteld in het Engels, Nederlands of Duits. Hiermee realiseren wij een steigerconstructie op maat voor uw project. Bent u op zoek naar een steiger voor een complexe situatie? Ons technisch ingenieursbureau brengt de situatie dan tot op de millimeter nauwkeurig driedimensionaal in beeld dankzij laserscantechniek. Vervolgens kan verdere engineering van de hulpconstructie plaatsvinden.

Ontdek onze uitstekende service

Wij willen u zo goed mogelijk van dienst zijn. Daarom communiceren wij in overleg ook buiten onze vaste kantoortijden met uw medewerkers. Heeft u nog vragen over ons of over de realisatie van offshore steigerconstructies? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0492 – 66 40 04 of stuur een e-mail naar info@vogelscu.nl. Wij horen graag hoe wij u van dienst kunnen zijn.

Groot genoeg om capaciteit te leveren

Uw adviseur tijdens de uitvoering

Klein genoeg om persoonlijk te blijven

Groot genoeg om capaciteit te leveren

Uw adviseur tijdens de uitvoering

Klein genoeg om persoonlijk te blijven

Vogels Constructeur Uitvoering