Over Vogels

 

Home » Over Vogels

 

Wij zijn een technisch ingenieursbureau, onafhankelijk en marktleider, op het gebied van tijdelijke hulpconstructies welke benodigd zijn tijdens de bouw van en onderhoud aan gebouwen en industriële complexen. In het verlengde daarvan verzorgen wij inspecties en leveren adviezen, ondersteunen wij bij ontwikkeling van nieuwe producten en arbeidsmiddelen of bij scholing van medewerkers en zijn wij actief in de evenementenbranche.

Groot genoeg om capaciteit te leveren

Uw adviseur tijdens de uitvoering

Klein genoeg om persoonlijk te blijven

Groot genoeg om capaciteit te leveren

Uw adviseur tijdens de uitvoering

Klein genoeg om persoonlijk te blijven

Door voortdurende vernieuwing en scholing combineren wij jonge en dynamische collega’s met ruime ervaring. Vakkundig, eigenzinnig, praktisch, flexibel en werkend in dienst van de klant. Daarbij groot genoeg om capaciteit te bieden, maar klein genoeg om persoonlijk te blijven. Binnen ons specialisme zijn we zeer breed georiënteerd en helpen u bij elke vraag die betrekking heeft op tijdelijke hulpconstructies. En daarbuiten.

Onze website biedt een bron van informatie over ons werkterrein, maar kan nooit volledig zijn. Schroom daarom niet contact met ons op te nemen voor aanvullende informatie over ons dienstenpakket, uw specifieke vraag en een mogelijke samenwerking.

Vogels Constructeur Uitvoering