Evenementenbouw

N

Voortdurende vernieuwing

N

Onafhankelijk en marktleider

N

Persoonlijke aanpak

N

Voortdurende vernieuwing

N

Onafhankelijk en marktleider

N

Persoonlijke aanpak

Evenementenbouw

TCA Vogels is dé specialist op het gebied van evenementenbouw. Een muziekevenement krijgt karakter door het prachtige decor van een podium. Wel is het belangrijk om deze bouwconstructies zo veilig en efficiënt mogelijk te maken. Wij zorgen ervoor dat de constructies op uw evenement helemaal in orde zijn.

Uitvoerige begeleiding en advies bij uw evenementenbouw

Bij uw project in de evenementenbouw wordt u uitvoerig begeleid en geven wij waar nodig advies. Wij zijn bekend met veel verschillende systemen waaronder:

  • Steigersystemen
  • Bekistingssystemen
  • Ondersteuningssystemen

Wij leveren constructies voor zowel podia als bijzondere constructies op evenementen zoals glijbanen, tribunes en tenten. Evenementen zoals Soenda en Big Air hebben wij al mogen voorzien van onze tijdelijke constructies. Wij geven u technisch advies op maat voor de evenementenbouw van grote evenementen.

Kies voor veiligheid en neem contact met ons op

Vanwege de grote mensenmassa’s op evenementen moet de evenementenbouw voldoen aan bijzondere criteria. TCA Vogels hanteert daarom een werkwijze die ervoor zorgt dat uw tijdelijke constructie op een evenement veilig is. Met onze kennis ontwerpen wij voor u een hulpconstructie die aan de veiligheidscriteria voldoet. Wanneer de constructie gebouwd is, wordt deze nogmaals gecontroleerd zodat u er zeker van bent dat alles veilig en in orde is. Heeft u vragen over de evenementenbouw van TCA Vogels? Neem dan contact met ons op via 0492 – 66 40 04.