Een keuring van bekisting

N

Voortdurende vernieuwing

N

Onafhankelijk en marktleider

N

Persoonlijke aanpak

N

Voortdurende vernieuwing

N

Onafhankelijk en marktleider

N

Persoonlijke aanpak

Een keuring van bekisting

 

Home » tp » Keuring bekisting

 

Een keuring van uw bekisting is verplicht alvorens andere werkzaamheden uitgevoerd worden. De bekisting moet namelijk voldoen aan verschillende veiligheidsvoorschriften beschreven in de Richtlijn Bekistingen en Ondersteuningsconstructies. U denkt hierbij aan valgevaar, sterkte en stabiliteit van de bekisting. Vogels Constructeur Uitvoering uit Helmond is u graag van dienst met de keuring van bekisting.

Hoe gaat de keuring van een bekisting in zijn werk?

Een ervaren professional van ons technisch ingenieursbureau komt graag bij u langs om uw bekisting van een keuring te voorzien. Wij letten hierbij op verschillende factoren, waaronder:

  • De afmetingen en maten van de bekisting
  • De constructie van alle onderdelen
  • Het oppervlakte van de bekisting
  • Het materiaal dat is gebruikt
  • De aanwezigheid van veiligheidsmaatregelen

Aan de hand van deze factoren weten onze deskundige medewerkers tijdens een inspectie van uw bekisting in te schatten of deze veilig is in gebruik. Indien alles akkoord is, kunt u uw werkzaamheden vervolgen. Anders voorzien wij u van gedegen advies om alles in orde te maken.

Leer onze werkwijze kennen

Wilt u meer weten over onze werkwijze tijdens een keuring van uw bekisting? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0492 – 66 40 04 of stuur een e-mail naar info@vogelscu.nl. Wij horen graag van u.

Vogels Constructeur Uitvoering