Ondersteuning engineering

N

Voortdurende vernieuwing

N

Onafhankelijk en marktleider

N

Persoonlijke aanpak

N

Voortdurende vernieuwing

N

Onafhankelijk en marktleider

N

Persoonlijke aanpak

Ondersteuning engineering

 

Home » tp » Ondersteuning engineering

 

 

Ondersteuning engineering is onmisbaar bij bouwprojecten waarbij beton wordt gebruikt. Een ondersteuning is nodig bij bouwwerkzaamheden. U kunt bijvoorbeeld denken aan een bekisting of aan steigers. In deze context wordt ook vaak gesproken over hulpconstructies. U kunt Vogels Constructeur Uitvoering uit Helmond inschakelen voor het ontwerp van zo’n ondersteuning. Wij zijn een zeer bedreven ingenieursbureau dat deze taak graag op zich neemt. Ook kunnen wij u adviseren of hulpconstructies inspecteren.

Professionele ondersteuning engineering

Het ontwerpen van een ondersteuning is een vak apart. Daarom is het altijd verstandig om dit over te laten aan een professional. Wij zijn zo’n professional. Wij zijn bekend met vrijwel alle bekistings-, steiger– en ondersteuningssystemen. Wij kunnen met onze kennis en expertise in engineering een ondersteuning of bekisting voor u ontwerpen en berekenen. Ook maken wij vooraf tekeningen om te zien waar de knelpunten zich bevinden en deze bespreekbaar en oplosbaar te maken. Wij ontwerpen vaak hulpconstructies in staal, hout en beton. Dit doen wij altijd met bijbehorende stabiliteitsvoorzieningen.

Verschillende soorten bouw

Wij zijn actief bij nieuwbouw en realiseren hulpconstructies om daadkrachtige constructies te realiseren. Ook kunnen wij helpen bij bestaande bouw. Zo kunnen wij hulpconstructies ontwerpen voor onderhoud, renovatie, restauratie, gedeeltelijke sloop en herbestemming. Ten slotte werken wij ook geregeld mee aan de bouw van infrastructuur. Heeft u interesse in onze ondersteuning of bekisting engineering? Neem dan direct contact met ons op via 0492 – 66 40 04.

Vogels Constructeur Uitvoering