Technisch advies evenementen

 

Home » Evenementen » Technisch advies evenementen

 

Vogels Constructeur Uitvoering uit Helmond levert technisch advies op maat voor grote evenementen. Wij staan bekend als technisch ingenieursbureau dat gespecialiseerd is in de bouw en onderhoud van (tijdelijke) bouwconstructies. Daarbij hebben wij jonge en dynamische medewerkers in dienst die altijd flexibel, praktisch en vakkundig voor u als klant werken. Onze capaciteit is de laatste jaren sterk gegroeid, maar hierbij houden we het persoonlijke contact in het vizier. Daarom zijn wij ook uw adviseur bij evenementen.

Groot genoeg om capaciteit te leveren

Uw adviseur tijdens de uitvoering

Klein genoeg om persoonlijk te blijven

Groot genoeg om capaciteit te leveren

Uw adviseur tijdens de uitvoering

Klein genoeg om persoonlijk te blijven

Wij voorzien u van betrouwbaar technisch advies voor evenementen

Wij zijn werkzaam in verschillende branches waar we u voorzien van betrouwbaar advies. Zo helpen wij u in de industrie, de reguliere bouw en in de evenementenbranche. We hebben al voor verschillende grote evenementen werk mogen leveren. Enkele voorbeelden hiervan zijn:

  • Big Air
  • Soenda
  • Frequence
  • Crashed Ice

Bij expo’s en podia helpen wij bij het opbouwen van standaardisatie in steigerconstructies. Vaak worden dit soorten evenementen op grote open terreinen gehouden waar het lastig is om een stabiele ondergrond te creëren. Wij zorgen er met technisch advies bij evenementen voor dat er een zo stabiel mogelijke constructie kan worden gemaakt. Om deze podia te bereiken kunnen wij ook de berekeningen voor een tijdelijke lift uitvoeren.

Profiteer van onze uitgebreide dienstenpakket

Wilt u gebruikmaken van technisch advies voor uw aankomende evenementen? Dat kan bij Vogels Constructeur Uitvoering! Vraag bij onze medewerkers naar aanvullende informatie over ons volledige dienstenpakket. Bel ons op 0492 – 66 40 04 en maak direct een afspraak. Wij helpen u graag verder! Wilt u daarnaast weten hoeveel dit gaat kosten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

Vogels Constructeur Uitvoering