Technisch advies evenementen

Technisch advies evenementen

Vogels c.u. levert technisch advies op maat voor grote evenementen.  Vogels c.u. staat bekend als technisch ingenieursbureau dat gespecialiseerd is in de bouw en onderhoud van (tijdelijke) bouwconstructies. Daarbij hebben wij jonge en dynamische medewerkers in dienst die altijd flexibel, praktisch en vakkundig voor u als klant werken. Onze capaciteit is de laatste jaren sterk gegroeid, maar hierbij houden we het persoonlijke contact in het vizier. Daarom is Vogels c.u. ook uw adviseur bij evenementen.

Groot genoeg om capaciteit te leveren

Uw adviseur tijdens de uitvoering

Klein genoeg om persoonlijk te blijven

Groot genoeg om capaciteit te leveren

Uw adviseur tijdens de uitvoering

Klein genoeg om persoonlijk te blijven

TCA Vogels voorziet u van een betrouwbaar technisch advies voor evenementen

Vogels c.u. is daarnaast op verschillende gebieden werkzaam. Zo kunnen wij u helpen in de industrie, de reguliere bouw maar zeker ook in de evenementenbranche. Veel bedrijven hebben ons al bij zeer grote evenementen weten te vinden. Enkele voorbeelden hiervan zijn:

  • Soenda
  • Frequence
  • Big Air
  • Crashed Ice

Bij expo’s en podia helpen wij bij het opbouwen van standaardisatie in  steigerconstructies. Vaak worden dit soorten evenementen op grote open terreinen gehouden waar het lastig is om een stabiele ondergrond te creëren. Wij zorgen er met een technisch advies bij evenementen voor dat er een zo stabiel mogelijke constructie kan worden gemaakt. Om deze podia te bereiken kunnen wij ook de berekeningen voor een tijdelijke lift uitvoeren.

Uitgebreid dienstenpakket

Wilt u ook een technisch advies voor uw aankomende evenementen? Dat kan bij Vogels c.u.! Vraag bij onze medewerkers naar aanvullende informatie over onze volledige dienstenpakket. Bel ons daarvoor op het telefoonnumme: 0492-664004.