Werkwijze

 

Home » Werkwijze

 

In een persoonlijk gesprek, waarin wij uw wensen en gedachten inventariseren, verkrijgen wij samen een helder beeld van het vraagstuk. Vervolgens kijken wij wat wij voor u zouden kunnen betekenen in de vorm van een advies of offerte.

Bij overeenstemming over de inhoud van de opdracht nemen wij deze in uitvoering en werken samen met u aan de meest passende oplossing uit gebaseerd op uw capaciteit en materieel. Vogels CU staat daarbij bekend om haar praktische invulling van een opdracht, haar snelheid en flexibiliteit en een uitwerking op basis van de laatste stand der techniek en regelgeving.

Wij zijn van toegevoegde waarde tijdens tenderfases, calculatie fases en uitvoeringsfases. Wij doen externe controles, 3D scans, verzorgen de complete engineering van tijdelijke beton, hout en staalconstructies. Zoals staalconstructies, steigers, ondersteuningen en bekistingsconstructies.

Groot genoeg om capaciteit te leveren

Uw adviseur tijdens de uitvoering

Klein genoeg om persoonlijk te blijven

Groot genoeg om capaciteit te leveren

Uw adviseur tijdens de uitvoering

Klein genoeg om persoonlijk te blijven

Onze tekeningen, al dan niet in 3D, en berekeningen worden in full-colour aangeleverd en verstrekt in pdf-formaat.

De opdrachten worden, bij een project op basis van regie, gefactureerd op basis van een transparante urenregistratie en overige kostenposten volgens onze standaard tarievenlijst. Indien het opgegeven budget overschreden dreigt te worden wordt dit met u besproken.

Deze open communicatie leidt tot een eerlijke facturatie op basis van gerealiseerde kosten en een sneller resultaat leidt dan ook tot uw voordeel als klant.

Vogels Constructeur Uitvoering