Werkwijze

Op basis van digitale documenten inventariseren wij uw vraag op haalbaarheid. Afhankelijk van de complexiteit van het project is een persoonlijk gesprek uiteraard mogelijk. Vervolgens stellen wij een offerte op als indicatie van de te verwachten kosten.

Na overeenstemming over de inhoud van de opdracht nemen wij deze in uitvoering en werken samen met u aan de meest passende oplossing gebaseerd op uw capaciteit en materieel. Vogels c.u. staat daarbij bekend om haar snelheid en flexibiliteit. De opdracht wordt uitgewerkt op basis van uitvoerbaarheid en volgens de laatste stand der techniek en regelgeving.

Groot genoeg om capaciteit te leveren

Uw adviseur tijdens de uitvoering

Klein genoeg om persoonlijk te blijven

Groot genoeg om capaciteit te leveren

Uw adviseur tijdens de uitvoering

Klein genoeg om persoonlijk te blijven

Onze tekeningen, al dan niet in 3D, en berekeningen worden in full-colour aangeleverd en verstrekt in pdf-formaat. Desgewenst kunnen we tekeningen ook verstrekken op tyvek ofwel synthetisch papier. Watervast, onscheurbaar en tegelijkertijd wel beschrijfbaar. Ideaal voor buitentoepassing!

De opdrachten worden gefactureerd op basis van een transparante urenregistratie en overige kostenposten volgens onze standaard tarievenlijst. Indien het opgegeven budget overschreden dreigt te worden wordt dit met u besproken.

Deze open communicatie leidt tot een eerlijke facturatie op basis van gerealiseerde kosten en een sneller resultaat leidt dan ook tot uw voordeel als klant.