Steiger engineering

N

Voortdurende vernieuwing

N

Onafhankelijk en marktleider

N

Persoonlijke aanpak

N

Voortdurende vernieuwing

N

Onafhankelijk en marktleider

N

Persoonlijke aanpak

Steiger engineering

 

Home » tp » Steiger engineering

 

Vogels Constructeur Uitvoering uit Helmond is in te schakelen voor steiger engineering. Wij hebben zeer veel ervaring in het ontwerpen van bekistings-, steiger- en ondersteuningssystemen. Dit doen wij bij zowel nieuwbouw als bestaande bouw. Ook hebben wij constructies ontworpen voor evenementen en infrastructuur. Wij adviseren u graag over onze verschillende constructies.

Veiligheid staat bij onze steiger engineering voorop

Wij helpen u graag bij de engineering van een eenvoudige tot een zeer complexe steiger. Hiervoor baseren wij ons op de Eurocode en werken wij altijd binnen het kader van de Richtlijn Steigers. Op deze manier kunnen wij veiligheid en stabiliteit van de steiger garanderen. Wij kunnen eenvoudige metselsteigers ontwerpen, maar zijn ook in te schakelen voor het lastigere werk. Zo kunnen wij ook complexe steigers ontwerpen bijvoorbeeld voor monumenten en kerktorens. Deze kunnen worden voorzien van gaaswerk, sealwerk en/of overkappingen.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op

Wilt u graag meer weten over onze steiger engineering? Wacht dan niet langer en neem gelijk contact op met Vogels Constructeur Uitvoering. Wij vertellen u graag meer over onze diensten. U kunt ons bereiken door te bellen naar 0492 – 66 40 04. Het is mogelijk om direct een afspraak te maken om alle mogelijkheden te bespreken. Ook kunnen wij naar aanleiding van deze afspraak een offerte opstellen. Heeft u ook interesse in de inspectie van constructies, zoals een bekisting? Neem ook dan contact met ons op.

Vogels Constructeur Uitvoering