Steiger tekening

N

Voortdurende vernieuwing

N

Onafhankelijk en marktleider

N

Persoonlijke aanpak

N

Voortdurende vernieuwing

N

Onafhankelijk en marktleider

N

Persoonlijke aanpak

Steiger tekening

 

Home » tp » Steiger tekening

 

Om een steiger te ontwerpen moet er eerst een goede tekening worden gemaakt. Schakel hiervoor Vogels Constructeur Uitvoering in! Wij hebben ervaren, vakkundige, eigenzinnige en flexibele ingenieurs in dienst die zichzelf volledig inzetten voor de klant. Wij kunnen verschillende soorten hulpconstructies ontwerpen die helpen bij de bouw en het onderhoud van gebouwen. Daarnaast creëren wij een unieke steigertekening zodat u een goed beeld krijgt van de constructie. Ook de toetsing en berekening van een steiger regelen wij voor u. Dit zorgt voor een veilige en stabiele steiger waardoor u ook veilig kunt werken.

Steiger ontwerpen met behulp van een duidelijke steigertekening

Wij hebben veel kennis van steigers, maar ook van andere hulpconstructies zoals bekistings– en ondersteuningssystemen. Iedere uitdaging gaan wij aan. We berekenen en ontwerpen hulpconstructies, vaak van hout, staal of beton. Hierbij houden we altijd rekening met stabiliteitscriteria. Onze steigers worden zo ontworpen dat ze veilig en stabiel zijn wanneer erop wordt gewerkt. Daarnaast voeren we ook een toetsing en berekening uit van uw steiger, zodat de veiligheid gewaarborgd wordt. Om tot een geslaagd ontwerp te komen is een duidelijke tekening nodig. Deze tekening kan zelfs in 3D worden gemaakt. De steigertekening wordt verstrekt in pdf-formaat. Daarnaast kunnen we de tekeningen ook verstrekken op synthetisch papier. De steigertekening is dan watervast en kan niet scheuren. Dit is vooral handig voor buitentoepassingen.

Maak een afspraak om uw wensen te bespreken

Als u interesse heeft in de diensten van Vogels Constructeur Uitvoering uit Helmond, kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij maken dan graag een afspraak met u om uw wensen te bespreken. Als deze haalbaar zijn en wij genoeg informatie hebben, beginnen we met de tekening, toetsing en berekening van uw steiger. Door middel van een berekening en toetsing wordt ervoor gezorgd dat het ontwerp voldoende zekerheid biedt en past bij uw situatie. Zo weet u zeker dat u de juiste steiger krijgt. Maak direct een afspraak! Wij zijn te bereiken via 0492 – 66 40 04.

Vogels Constructeur Uitvoering