Bekisting inspectie

N

Voortdurende vernieuwing

N

Onafhankelijk en marktleider

N

Persoonlijke aanpak

N

Voortdurende vernieuwing

N

Onafhankelijk en marktleider

N

Persoonlijke aanpak

Bekisting inspectie

 

Home » tp » Bekisting inspectie

 

Heeft u een bekisting en is er een inspectie nodig? Dan bent u bij Vogels Constructeur Uitvoering uit Helmond aan het juiste adres. Wij zijn een technisch ingenieursbureau en weten alles van tijdelijke hulpconstructies die nodig zijn bij de bouw of het onderhoud van gebouwen. Daarnaast inspecteren we de constructies waar nodig.

Bekisting inspectie in verschillende fases

Er kunnen verschillende momenten zijn dat een inspectie van uw bekisting noodzakelijk is. Dit begint altijd tijdens het bouwproces. Er moet dan tijdig worden geïnspecteerd met betrekking tot:

  • Sterkte
  • Valgevaar
  • Stabiliteit

De inspectie van de bekisting wordt bij ons gedaan aan de hand van de tekeningen. Ook wanneer de hulpconstructie gereed is en wordt gebruikt, is het belangrijk deze tijdig te inspecteren. Dat is zeker het geval na iedere verplaatsing, wijziging of uitbreiding. Tijdens de inspectie wordt gekeken of de constructie nog altijd stabiel en sterk is. Ook wordt onderzocht of er voldoende voorzieningen zijn genomen tegen valgevaar. U weet dan zeker dat u de bekisting op een veilige manier kunt gebruiken.

Laat uw bekisting door ons ontwerpen

Wij weten alles van bekistingen en daarom inspecteren we deze constructies niet alleen, maar ontwerpen we ze ook zelf. Tijdens het ontwerp van de bekisting houden we rekening met de stabiliteitscriteria. U bent er dan zeker van dat de bekisting veilig en stabiel. U kunt ons inschakelen voor het ontwerp of de inspectie van een bekisting door te bellen naar 0492 – 66 40 04.

Vogels Constructeur Uitvoering