Renovatie steiger

N

Voortdurende vernieuwing

N

Onafhankelijk en marktleider

N

Persoonlijke aanpak

N

Voortdurende vernieuwing

N

Onafhankelijk en marktleider

N

Persoonlijke aanpak

Steiger engineering

Bij de renovatie van uw gebouw gebruikt u een betrouwbare steiger van TCA Vogels, dé specialist op het gebied van tijdelijke bouwconstructies. Wij weten als geen ander hoe gevaarlijk een instabiele steiger voor u en uw medewerkers kan zijn. Er gebeuren nog te vaak ongelukken bij de renovatie van een gebouw. Met een sterke en stabiele renovatiesteiger kan dit voorkomen worden. Laat uw steiger daarom ontwerpen en keuren door de specialisten van TCA Vogels ingenieursbureau!

Gebruik bij een renovatie altijd een betrouwbare steiger
Aan de hand van digitale documenten wordt de situatie van uw gebouw geïnventariseerd. Wij leveren altijd maatwerk; TCA Vogels staat niet voor niets bekend om de persoonlijke, vakkundige en flexibele werkhouding. Onze werkwijze is daarmee erg inzichtelijk en transparant, precies zoals wij dat voor onze klanten willen. Wij leveren al onze tekeningen in fullcolour en in pdf-formaat. Indien gewenst kunnen we ook synthetisch papier gebruiken. Dit is ideaal om buiten bij de renovatie op een steiger te gebruiken. De tekening geeft een goed beeld van hoe uw renovatiesteiger eruit komt te zien.

Bekijk onze projecten

Een beeld zegt vaak meer dan duizend woorden. Daarom hebben wij op onze site een aantal foto’s toegevoegd met reeds uitgevoerde projecten waar u de renovatiesteigers goed kunt zien. Ook voor evenementen kunt u onze hulp inschakelen. Op onze site krijgt u ook hiervan een goed impressie. Bent u geïnteresseerd in een van onze renovatiesteigers? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen en bel ons op het nummer 0492 – 66 40 04.