Renovatie met een steiger

N

Voortdurende vernieuwing

N

Onafhankelijk en marktleider

N

Persoonlijke aanpak

N

Voortdurende vernieuwing

N

Onafhankelijk en marktleider

N

Persoonlijke aanpak

Renovatie met een steiger

 

Home » tp » Renovatie steiger

 

Een renovatie van een gebouw vraagt om een betrouwbare steiger. Vogels Constructeur Uitvoering uit Helmond, dé specialist op het gebied van tijdelijke bouwconstructies, levert u graag een geschikte renovatiesteiger. Deze steiger zorgt ervoor dat u en uw medewerkers de renovatiewerkzaamheden op een veilige manier uitvoeren. Wij vinden gegarandeerd de geschikte renovatiesteiger voor u, of u nu een kleine woningverbetering of een langdurige renovatie wilt laten doen.

Gebruik bij een renovatie altijd een betrouwbare steiger\

Wij inventariseren uw situatie aan de hand van digitale documenten van uw gebouw. U profiteert dankzij deze werkwijze te allen tijde van maatwerk. Afhankelijk van uw werkzaamheden leveren wij de juiste steiger, bijvoorbeeld voor op een hellend dak of rondom uw pand. De renovatie is dankzij een passende steiger een stuk veiliger, efficiënter en sneller uit te voeren. Dit is zeker het geval wanneer u de renovatiesteiger ook als afscherming van de werkplek laat dienen. U beschermt het gebouw zo tegen weersinvloeden, stof en/of geluid. Dit is onmisbaar bij de renovatie van een constructie.

Bekijk onze projecten

Wilt u weten wat onze deskundige medewerkers voor u kunnen betekenen? Bekijk dan de foto’s van reeds uitgevoerde projecten op onze website. U ziet hier zowel een renovatiesteiger, als steigerbouw op evenementen en offshore steigerconstructies. Geen project is te moeilijk voor ons onafhankelijke technisch ingenieursbureau. Wij zijn dan ook niet voor niets marktleider op het gebied van tijdelijke hulpconstructies. Bent u geïnteresseerd in een renovatiesteiger? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen en bel ons op het nummer 0492 – 66 40 04 of e-mail naar info@vogelscu.nl.

Vogels Constructeur Uitvoering