Keuring tijdelijke constructie

N

Voortdurende vernieuwing

N

Onafhankelijk en marktleider

N

Persoonlijke aanpak

N

Voortdurende vernieuwing

N

Onafhankelijk en marktleider

N

Persoonlijke aanpak

Keuring tijdelijke constructie

 

Home » tp » Keuring tijdelijke constructie

 

Vogels Constructeur Uitvoering uit Helmond is de beste optie om de keuring van uw tijdelijke constructie op constructief vlak betrouwbaar uit te laten voeren. Tijdelijke hulpconstructies tijdens de bouw en onderhoud aan industriële complexen kunnen levensgevaarlijk zijn wanneer deze niet op de juiste manier zijn ontworpen en gemonteerd. Onze specialisten weten precies op welke belangrijke punten ze moeten letten en voeren dan ook graag de keuring van uw tijdelijke constructie voor u uit. Veiligheid staat immers altijd voorop.

Wij zorgen voor een betrouwbare keuring van uw tijdelijke constructie

Wij leveren onze klanten altijd service op maat en vinden het daarom belangrijk om in een persoonlijk gesprek onze werkwijze en aanpak door te spreken. Wij bieden altijd een uniek full-service concept door uw tijdelijke constructie op zwakke plakken te beoordelen. Wij letten bij uw constructie op de volgende punten:

  • Stabiliteit
  • Stijfheid
  • Sterkte

Mochten onze specialisten op één of meerdere punten van uw constructie twijfels over de veiligheid hebben, dan wordt dit zo precies mogelijk in kaart gebracht. De constructie wordt berekend en getekend. Vervolgens communiceren wij deze aandachtspunten door naar u zodat u op korte termijn weet welke aanpassingen er nog moeten worden gedaan. Zo zijn u en uw medewerkers altijd verzekerd van een veilige werkplek.

Schakel onze hulp in

Heeft u behoefte om een keuring van uw tijdelijke constructie, zoals een steiger, uit te laten voeren? Vogels Constructeur Uitvoering doet dit graag voor u. U kunt ons telefonisch bereiken op het telefoonnummer 0492 – 66 40 04. U kunt ook altijd eerst onze werkwijze bekijken, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Graag tot ziens!

Vogels Constructeur Uitvoering