Keuring steigers

N

Voortdurende vernieuwing

N

Onafhankelijk en marktleider

N

Persoonlijke aanpak

N

Voortdurende vernieuwing

N

Onafhankelijk en marktleider

N

Persoonlijke aanpak

Keuring steigers

Gedegen keuring van steigers

Een keuring van uw steigers is regelmatig nodig om u ervan te verzekeren dat de constructie stabiel en veilig is. TCA Vogels is deskundige in het keuren en inspecteren van steigers. Wij zijn een onafhankelijke marktleider op het gebied van tijdelijke hulpconstructies. Naast het ontwerpen van deze hulpconstructies voeren wij, indien gewenst, ook keuringen uit.

Veiligheid en stabiliteit door de keuring van steigers

Door uw steigers regelmatig te laten keuren, stelt u veiligheid en stabiliteit voorop. De keuring van TCA Vogels verzekert u ervan dat uw evenement of bouwplaats veilig is. Uw steiger wordt geïnspecteerd aan de hand van de Richtlijn Steigers. Hierin worden wet- en regelgeving voor steigers beschreven. Er wordt bijvoorbeeld gekeken naar het ontwerp van de steiger, de opbouw en het gebruik.

Laat uw steigers inspecteren door onze vakkundige specialisten

De keuring van uw steigers wordt gedaan door de vakkundige specialisten die bij ons werkzaam zijn. Dit zijn jonge en dynamische collega’s met veel ervaring. Daarnaast vernieuwen we voortdurend en zorgen we voor scholing. Hierdoor worden uw steigers op de juiste manier gekeurd. Naast het inspecteren van bouwconstructies, ontwerpen, bouwen en renoveren wij deze ook. Bent u geïnteresseerd in een mogelijke samenwerking? Wij zijn te bereiken op 0492 – 66 40 04.