De keuring van steigers

N

Voortdurende vernieuwing

N

Onafhankelijk en marktleider

N

Persoonlijke aanpak

N

Voortdurende vernieuwing

N

Onafhankelijk en marktleider

N

Persoonlijke aanpak

De keuring van steigers

Home » tp » Keuring steigers

Het is erg belangrijk om regelmatig een keuring van uw steigers uit te laten voeren. U weet hierdoor namelijk zeker dat uw constructie stabiel en veilig is. Vogels Constructeur Uitvoering uit Helmond is marktleider op het gebied van tijdelijke constructies en hierdoor in staat om een steigerkeuring uit te voeren.

Een gedegen keuring van uw steigers

Onze inspecteurs zijn gecertificeerd om een steigerkeuring uit te voeren. Zij komen dan ook graag bij u langs voor de keuring van uw steigers. De steiger hoeft hiervoor niet opgebouwd te zijn. Alle delen van de steiger worden bekeken, met focus op de wielen, de lasnaden en de sporten van de steiger. Eventuele gebreken worden uitvoerig gerapporteerd in een adviesrapport. U weet hierdoor exact wat er mis is en u ontvangt direct advies om deze gebreken op te lossen. Wij bieden deze service voor allerlei soorten steigers, bijvoorbeeld renovatiesteigers of offshore steigerconstructies.

Veiligheid en stabiliteit dankzij een steigerkeuring

U stelt veiligheid en stabiliteit voorop met een regelmatige keuring van uw steigers. U verzekert zo dat uw evenement of bouwplaats veilig is. Onze werkwijze bij een steigerkeuring is gebaseerd op de Richtlijn Steigers, waarin de wet- en regelgeving voor steigers beschreven staat. Wij kijken bijvoorbeeld naar het ontwerp, de opbouw, het gebruik en de belasting van de steiger.

Schakel onze vakkundige specialisten in

Onze specialisten staan klaar voor de keuring van uw steigers. Dit zijn jonge en dynamische collega’s met veel ervaring. Daarnaast vernieuwen we voortdurend en zorgen we voor constante scholing. Wij zijn zo altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van steigerkeuring. Bent u geïnteresseerd in een samenwerking? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0492 – 66 40 04 of stuur een e-mail naar info@vogelscu.nl.

Vogels Constructeur Uitvoering