Tijdelijke hulpconstructies

N

Voortdurende vernieuwing

N

Onafhankelijk en marktleider

N

Persoonlijke aanpak

N

Voortdurende vernieuwing

N

Onafhankelijk en marktleider

N

Persoonlijke aanpak

Tijdelijke hulpconstructies

 

Home » tp » Tijdelijke hulpconstructies

 

Voor de beste tijdelijke hulpconstructies komt u uit de TCA Vogels. Wij zijn dé specialist in Nederland op het gebied van tijdelijke bouwconstructies. Daarin beperken wij ons niet tot één gebied, maar proberen wij in zoveel mogelijk sectoren onze diensten te verrichten. Zo zijn wij werkzaam op evenementen, maar kunt u ons ook terugvinden bij het bouwen van constructies bij de infrastructuur. Door de continue bijscholing van onze medewerkers zorgen wij ervoor dat wij altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op ons vakgebied. Daar profiteert u als klant van!

Tijdelijke hulpconstructies altijd gecombineerd met persoonlijke service

Ondanks onze steeds groter wordende capaciteit, vinden wij het erg belangrijk om als bedrijf maatwerk te blijven leveren. Een persoonlijk gesprek helpt hier in onze optiek bij. De wortels van TCA Vogels liggen uiteindelijk toch in de bouwwereld. In het gehele bouwtraject treden wij als intermediair op tussen de volgende partijen:

  • Opdrachtgever
  • Hoofdconstructeur
  • Aannemer
  • Overheden
  • Architecten

Wij kunnen voor u ook al uw hulpconstructies vooraf ontwerpen op basis van 3D tekenwerk. Zo kunnen wij precies laten zien hoe u constructie er uit komt te zijn en waar deze tijdelijke hulpconstructies zich bevinden.  Zo bespaart u op de bouwkosten en verhoogt u de veiligheid van u en uw werknemers.

Nieuwsbrief

Om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen rondom TCA Vogels kunt u zich inschrijven voor onze nieuwsbrief. U kunt ons ook altijd telefonisch bereiken als u vragen heeft over ons uitgebreide dienstenpakket. Daarvoor belt u naar het nummer 0492-664004. Onze medewerkers kunnen u vragen dan direct beantwoorden.

Bekijk ook eens:

Vogels Constructeur Uitvoering