Stempelplan

N

Voortdurende vernieuwing

N

Onafhankelijk en marktleider

N

Persoonlijke aanpak

N

Voortdurende vernieuwing

N

Onafhankelijk en marktleider

N

Persoonlijke aanpak

Stempelplan

 

Home » tp » Stempelplan

 

Een stempelplan is nodig wanneer u dragende muren aanpast of verwijdert. Het stempelplan is een tijdelijke constructie ter vervanging van de dragende muur, zodat de bovenverdieping intact blijft gedurende de werkzaamheden. U kunt zich voorstellen dat het belangrijk is dat het plan uitvoerig is berekend, zodat het volledig veilig is. U schakelt hier dan ook idealiter een ervaren ingenieursbureau voor in, zoals Vogels Constructeur Uitvoering uit Helmond.

De berekening van een stempelplan

U dient rekening te houden met veel verschillende factoren bij het opstellen van een stempelplan. U denkt hierbij bijvoorbeeld aan de belasting van een draagmuur, aangezien de stabiliteit en draagkracht van deze constructie behouden moet blijven. Wij kijken onder andere naar uw bouwtekeningen om het plan op te stellen. Heeft u behoefte aan andere tijdelijke constructies tijdens uw bouwproject? U kunt ook dan bij ons terecht: wij zijn namelijk gespecialiseerd in bekistingen en steigerconstructies.

Deel uw bouwplannen met ons

Wilt u een stempelplan op laten stellen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0492 – 66 40 04 of stuur een e-mail naar info@vogelscu.nl. Deel in dat geval uw bouwtekeningen met ons, zodat wij een gedegen berekening kunnen maken voor een compleet en waterdicht plan waarmee u uw werkzaamheden op een veilige manier kunt uitvoeren.

Vogels Constructeur Uitvoering