Van de Valk Hotel

In Veenendaal verrijst het nieuwe Van der Valk Hotel. Het hotelcomplex, dat eind 2014 klaar moet zijn, krijgt 150 luxe kamers en 15 multifunctionele vergader- en conferentiezalen, waarvan de grootste plaats biedt aan zo’n 300 mensen. Daarnaast is er ruimte voor een wellness- en fitnesscentrum en een restaurant met een bar.

Het project is aangenomen door Dura Vermeer en het bovengrondse betonwerk wordt uitgevoerd door Vollenbroek Betonbouw VOF. TCA Vogels is ingeschakeld om de bekistingen van de wanden en de ondersteuningen van de hellingbanen en in het werk te storten vloeren te engineeren. Een belangrijk onderdeel hierin was het bepalen van de (vul)bekistingen van de V-wanden op de begane grond inclusief stabiliteitsvoorzieningen. De integratie van stalen profielen in de bekistingen betekende het storten met hoog vloeibaar beton waarvoor een specifiek stortplan is geschreven.

Ook is een werkplan opgesteld voor het algehele betonwerk van wanden, schachten, aangestorte vloerdelen, etcetera als onderdeel van het werkplan voor het gehele werk.

Opdrachtgever:
Dura Vermeer 

Vogels Constructeur Uitvoering