Steiger inspectie

N

Voortdurende vernieuwing

N

Onafhankelijk en marktleider

N

Persoonlijke aanpak

N

Voortdurende vernieuwing

N

Onafhankelijk en marktleider

N

Persoonlijke aanpak

Steiger inspectie

 

Home » tp » Steiger inspectie

 

Wanneer u een steiger op uw bouwplaats heeft staan, is het nodig om regelmatig een inspectie uit te voeren. Hierdoor weet u zeker dat uw constructie veilig en stabiel is. De steigerinspectie kunt u laten uitvoeren door TCA Vogels. Ons technisch ingenieursbureau is marktleider op het gebied van allerlei soorten hulpconstructies, bijvoorbeeld bekistingen en steigers. We ontwerpen deze niet alleen, maar kunnen deze ook op een deskundige manier inspecteren.

Steiger inspectie aan de hand van de Richtlijn Steigers

TCA Vogels voert een inspectie uit voor uw steiger in de bouw aan de hand van de Richtlijn Steigers. Deze richtlijn toont informatie over de stand van techniek, actuele wet- en regelgeving en normen voor steigers. Er zijn meerdere deskundige partijen betrokken bij het opstellen van de Richtlijn Steigers. De Richtlijn Steigers helpt een inspecteur bij de inspectie. Zo kan de inspecteur deze tijdens een steigerinspectie gebruiken om te bepalen of de volgende zaken veilig zijn:

  • Het ontwerp van een steiger
  • De werkvoorbereidingen
  • De uitvoering van een steiger
  • De opbouw en oplevering van een steiger
  • Het gebruik van een steiger

Inspectie voor uw steiger: ondersteuning van specialisten

Wanneer u uw steigers door ons laat inspecteren krijgt u ondersteuning van vakkundige specialisten. Door onze continue innovatie en bijscholing van werknemers garanderen wij dat uw steigers voldoen aan de wet- en regelgeving. Zowel jonge als ervaren collega’s zijn bij ons te vinden. De ondersteuning van uw steiger wordt door TCA Vogels zorgvuldig geïnspecteerd.

Ontwerp van een steiger

TCA Vogels voert buiten steigerinspectie nog diverse andere werkzaamheden uit. Als u een nieuwe steiger nodig heeft, kunnen wij deze ook voor u ontwerpen. Wij houden bij het ontwerp altijd rekening met veiligheid en stabiliteit. Wilt u meer informatie over de steigerinspectie van uw ondersteuning? Of heeft u vragen over de ontwerpmogelijkheden? Neem dan gelijk contact met ons op via 0492 – 66 40 04.


Bekijk ook eens:

Vogels Constructeur Uitvoering